Вечно модерните колиета с име

Вечно модерните колиета с име

28 май 2019
  • Сподели:
Бижу, което задължително трябва да имате е КОЛИЕ С ИМЕ или инициали. То е емоционално и вечно актуално. Може да го носите само по всяко време или заедно с други колиета. Колиетата с имена се превърнаха в тенденция сред известни личности още преди години, а публикуваните от тях снимки станаха хит в социалните мрежи, като техните колиета приковаваха погледите ни.
 
Нека се върнем обаче още по-далече през годините и видим от къде идва тази тенденция!? Подобно на много неща в модата, това не е нова мода. През 80-те много рапъри показваха колиета с имена, като част от уличния си стил, но не само, но и като културни и политически символи, които са използвали, за да изразят своята гледна точка и възгледи.
 
Ако в края на 90-те години колието с име беше обвързано с рап и хип-хоп субкултури, неговото въведение в мейнстрийм се случи, когато го видяхме носено от жената, която завинаги ще бъде позната в нашата колективна памет, като истинска икона на модата. А менно Кари Брадшоу от "Секса и града". Този персонаж, изигран от Сара Джесика Паркър, почти никога не се е показвал без колието с име Carrie и всеки сезон тенденцията въведена от нея, ставаше все по-популярна и обичана от поколения жени. Как да носиш името си като секси и градската Кари Брадшоу?
 
Сега, почти 20 години по-късно, колието с име е отново модерно, всичко останало е да се запитаме: какъв е най-добрият начин да го носим? По време на шестте сезона на "Sex and the City", видяхме Кари да го носи, съчетан с нейните многобройни визии – стилни, скандални и винаги супер шик, но най-важното е, че всички те изглеждаха адски секси. За това, Вашето ново колие с име е подходящо за всеки повод и всяка визия... наистина ще го заобичате! ❤