Сребърно колие с име с шрифт Кирилица

110,00 лв.

ИМЕ: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!

 • Сребърно колие с име до 9 символа
 • Материал: сребро 925
 • Лазерна изработка 
 • Размери на колието: 35см., 40см., 45см. 
 • 1 година гаранция и сертификат 
 • Доставка от 5 до 10 работни дни
 • Произведено в България 
								</div>
								<div class=
 • За въпроси: +359895615199
Подробно описание

Изборът на колие е важен стъпка към персоналния стил и израз на индивидуалността. Сребърното колие с изписано име на кирилица е изработено от висококачествено сребро 925, което придава елегантност и изтънченост на всяка визия.

Това уникално колие се отличава с лазерно изрязаното име в красив шрифт на кирилица, което го прави персонализиран и специален подарък или аксесоар за вас или за вашия любим човек.

С размери на дължина 35см., 40см. или 45см., то може да бъде избрано според предпочитанията и стила на носещия. Всички наши продукти включват 1-годишна гаранция и сертификат за автентичност, гарантирайки качеството на изделието.

Произведено с грижа и внимание към детайла в България, това колие е символ на прецизност и майсторство.

За въпроси и допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на номер: +359895615199. Доставката на вашето поръчано колие обикновено отнема от 5 до 10 работни дни.

Това колие е не просто моден аксесоар, а символ на индивидуалност и стил, който остава в сърцата и паметта на всеки, който го носи.

Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

 • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
 • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
 • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
 • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

 1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

 2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

 3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

 4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

 5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.

За цялостна визия добави още: