Сребърно колие с две имена и сърце

 • За гравиране: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!
130,00 лв.

ИМЕНА: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!

 • Сребърно колие с любимите две имена и сърце
 • Материал: сребро 925
 • Лазерна изработка 
 • Размери на колието: 35 см., 40см., 45см. 
 • 1 година гаранция и сертификат 
 • Доставка от 5 до 10 работни дни
 • Произведено в България 
								</div>
								<div class=
 • За въпроси: +359895615199
Подробно описание

Прегърни специалните моменти със символ на любов - персонализирано сребърно колие, изработено от висококачествено сребро 925. Това уникално бижу е възможността да носиш две специални имена, съчетани с изящно изобразено сърце, което отразява връзката ви.

Създадено с лазерна прецизност и внимание към детайлите, това колие предлага различни размери - 35 см., 40 см., и 45 см., гарантирайки перфектното прилягане според твоите предпочитания.

С година гаранция и сертификат за качество, можеш да бъдеш уверен в издръжливостта и високото качество на този продукт. Доставката отнема от 5 до 10 работни дни, като ти предоставя възможността да получиш своето уникално колие бързо и удобно.

Това бижу е произведено с любов и грижа в България, което придава на него още по-специално значение. За въпроси или поръчки, свържи се с нас на номер: +359895615199.

Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

 • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
 • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
 • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
 • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

 1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

 2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

 3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

 4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

 5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.

За цялостна визия добави още: