Синджирна гривна изработена от стомана с безплатно гравиране в розово злато

 • За гравиране: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!
70,00 лв. 58,00 лв.

ЗА ГРАВИРАНЕ: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!

Гривна със здрав външен вид. Закопчалката работи през магнит. Гравирайте своите инициали или изберете бижуто за подарък на любим човек. Нашите бижута за силно емоционални и запечатват спомени. 

 • Гривна със здрав външен вид
 • Магнитна закопчалка 
 • Безплато гравиране до 4 символа
 • Цвят: Розово злато 
 • Материал: неръждаема стомана 316L 
 • Размер: 18см
 • Гаранция 6 месеца
 • С преглед и тест
 • Предлага се в луксозна кутия за бижута
 • За подарък добави Луксозна чантичка и Картичка с твоето пожелание ⤵
Подробно описание

Синджирната гривна, която ви представяме, е истински символ на елегантност и стил. Тя е изработена от висококачествена стомана, която не само придава на бижуто изключителна издръжливост и дълготрайност, но и му придава изискан вид. Стоманата е материал, който не показва следи на износване и запазва блясъка си дълго време.

Но това, което прави тази гривна наистина специална, е възможността за безплатно гравиране в розово злато. Това е персонализирана детайл, който прави бижуто уникално и същевременно носи в себе си специално послание или символика. Независимо дали искате да гравирате вашето име, дата, вдъхновяваща цитат или нещо друго, тази гривна ще стане неповторима и персонална.

Синджирната гривна е удобна за носене и се адаптира лесно към всяко облекло и стил. Тя е подходящ подарък както за вас сами, така и за ваши близки, който ще оценят нейната красота и значимост. Носете я с гордост и стил, като добавите личен и елегантен акцент към вашия външен вид.

Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

 • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
 • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
 • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
 • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

 1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

 2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

 3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

 4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

 5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.

За цялостна визия добави още:

Любмата гривна Мesh

съхранява спомени

Водоустойчиви, без петна.

вече 7 година на пазара