Персонализирани подаръци от Kolie.bg | Подари емоция

Персонализирани подаръци от Kolie.bg | Подари емоция
27 септември 2023

Любимите персонализирани подаръци са истинска магия – те имат силата да усмихнат широко своя притежател и да изпълнят сърцето му с топлина.

В Kolie.bg се крият оригинални и емоционални персонализирани подаръци. Те само чакат своя момент - следващия щастлив повод или празник на твой любим човек, в който истински ще докоснат сърцето.

 

Персонализирани подаръци за всеки от Kolie.bg

Преди да ти покажем всички съкровища, които те очакват при нас, нека ти споделим нещо! През Август можеш да се възползваш от намаления до - 40% на най-хитовите модели бижута! Това са най-ниските цени за годината в онлайн магазина ни! Не искаш да ги изпуснеш, нали?

Възползвай се от тях, като направиш:

 

1. Подарък за мама

Търсиш подарък за любима жена, която е станала майка? Какво ще я зарадва повече от красиво бижу, персонализирано с най-важното име, инициали и дата?

Гривна Mesh с талисмани, колие с плочка с гравиране и рожден камък, колие с пожелание или хитовото ни колие Together в луксозна кутия с послание... Нашите предложния са чудесен избор за подарък за кръщене, изписване, погача или друг повод, свързан с малкото съкровище. Ако искаш да зарадваш и майката със специален жест – то не пропускай към букета с красиви цветя да добавиш и емоционално персонализирано бижу.


Разгледай всички наши бижута, които могат да бъдат незабравим подарък за майка! Усмихни и остави скъп спомен на любимата жена, заела важната роля на майка.

 

 

 

2. Подарък за най-добра приятелка

Искаш да усмихнеш своята най-добра приятелка? И да ѝ благодариш, че във всяко лудо приключение е плътно там, до теб? Е, ще ти помогнем да спретнеш най-оригиналния подарък за приятелка, който тя някога е получавала.

Избери стилна гривна, която да гравираме с име, ваша специална дата или пък послание.

 

А какво ще кажеш за комплект колиета, с които да сте свързани заедно завинаги? Тези колиета са специално създадени за хора, които имат много специална връзка помежду си.

 

За различни цветове надникни в нашия онлайн магазин.

Тези символични бижута са идеални подаръци за рожден ден, важна дата за вашето приятелство или просто ей така – защото да имаш верен приятел е повод за празник всеки ден!

 

3. Подарък за баба

За любимата баба, която приготвя наистина най-вкусните гозби и винаги е готова да те изслуша, стопли, окрили – имаме нещо специално!

Любимата гривна Mesh от Luxe серията включва едни от най-емоционални талисмани, които подбрахме за най-специалните майки и баби! За да им кажеш едно голямо „БЛАГОДАРЯ“. 

4. Подарък за мъж

Благодарността към любимия мъж също трябва да се показва! А защо не с бижу?

При нас ще намериш оригинални персонализирани подаръци за баща, дядо, скъп приятел или пък любимияИзбери между няколко страхотни модела мъжки гривни, които гарантираме, че могат да пленят всяко мъжко сърце. Гривните са с истински (естествени) камъни и върху тях могат да бъдат лазерно изписани до 4 имена.

 

5. Подаръци за двойки

Кажи „Обичам те“ на любимата/любимия със скъп подарък за двойки. Персонализирай бижуто с вашите имена или дата и направи жеста си още по-личен и незабравим.

Подаръците за двойки в Kolie-bg са чудесен избор за подарък за годишнина от сватба или друг специален повод, в който празнувате любовта!

Избери от няколко интересни варианта – комплект часовници за нея и за него, комплект твърди гривни с вашите имена или пък колиета за двойки в сребърен или златен цвят.Освен нашите персонализирани подаръци, предлагаме и неперсонализирани подаръчни комплекти и GIFT SETS. При тях ще откриеш изключително голямо разнообразие от оригинални подаръци за жена, които подхождат и на най-изтънчените дами.

 

Заключение

Подари емоция, послание и истинска радост с неповторимите персонализирани подаръци от Kolie.bg.

А ако не знаеш кое бижу ще се хареса най-много на твоя специален човек, може да закупиш ваучер за подарък на стойност по избор.

Kolie.bg – Емоционални бижута