Персонализиран подарък за Коледа – бижу от Kolie.bg

Персонализиран подарък за Коледа – бижу от Kolie.bg
8 декември 2021

Персонализиран подарък за Коледа – да, но какъв да бъде? В най-празничният и най-емоционален месец, изпълнен с безброй поводи за семейни тържества и веселие – вълшебният декември, тук е и въпросът – какъв по-личен и персонализиран подарък да изберем за любимите хора?

 

 

Емоционални празници и подаръци

 

Наближаващите коледни и новогодишни празници са най-светлите, най-топлите и най-семейните дни в годината, които не само децата чакат с голямо нетърпение! А около коледната магия и еуфорията преди и след настъпването на Новата година има толкова много имени дни!

 

Всички тези празници не са просто повод за дълго чаканите, любими семейни събирания. Те са най-подходящото време да изразим своята любов и признателност към най-близките хора – нещо, за което през останалата част от годината не винаги се сещаме или просто не можем да отделим достатъчно внимание, поради така забързаното ежедневие...

 

Един от най-емоционалните начини да покажете на човек колко много го цените и обичате, е чрез персонализиран подарък. Но не поредният, който събира прах на рафта, а подарък, който е личен и запомнящ се, докосва душата, предизвиква вълна от емоции и остава близо до сърцето.

 

А дали има нещо по-хубаво от...

 

 

Персонализиран подарък с кауза

 

Какво по-красиво, емоционално и благородно от персонализирани коледни подаръци с кауза?

 

Kolie.bg, съвместно с Фондация „Нашите недоносени деца“, провежда благотворителната кампания #ЕмоционалниБижутаСКауза. При закупуването на гривна Mesh с талисмани, 10% от сумата се даряват в помощ на малките герои и техните семейства.

 

Нежните Mesh гривни могат да се превърнат в прекрасен, емоционален подарък за любящи майки – с гравирани имена, дати на раждане и тематични талисмани, които правят бижуто по-сантиментално. Гривните Mesh запечатват в себе си най-съкровения момент от живота на всяка жена – раждането на децата ѝ.

 

Гривните са подходящи и за жените, които поставят семейството и любовта на първо място, дори любимите им хора да не са физически близо до тях (Комплект „Family” и „Love”), както и за обичащите да се впускат в нови и вълнуващи приключения и да преоткриват света (Комплект „World”). 

 

Подаряването на персонализиран подарък с кауза ще бъде повод за щастие и надежда един малък герой да продължи да се бори!

 

Благотворителната инициатива ще продължи до края на 2021 година! Можете да закупите гривна Mesh с талисмани тук!

 

 

 

Други идеи за персонализирани подаръци от Kolie.bg

 

Колиета и гривни с гравиране

 

Гравирането на нежните украшения ги прави по-лични и емоционални от всяко друго обикновено бижу. Те могат да запечатат съкровен спомен или ценно послание и да предизвикват усмивка всеки път, щом погледнеш към тях!

 

Име, инициали на любимите хора, специална дата, кратко послание, което мотивира, или пожелание – гравираните бижута няма да бъдат захвърлени и забравени в кутията. Те са подходящи за всеки ден - за да напомнят кое е истинско и значимо в живота!

 

Тук вмъкваме, че изборът на подарък за мъж често е изключително трудна задача! А като говорим за бижута, ние, от Kolie.bg, не сме съгласни с мита, че бижутата са перфектният подарък единствено за нежния пол! Ето защо предлагаме и мъжки гравирани гривни – стилен, персонализиран подарък, изпълнен с емоция и любов!

 

 

Персонализирани сребърни бижута

 

Колиета с имена

 

В Kolie.bg ще откриете най-емоционалните персонализирани подаръци – сребърни колиета с имена. Те са машинно изработени, а името може да бъде изписано хоризонтално или вертикално, нежно съчетано със знак за безкрайност – имаме няколко различни модели.

 

Подаряването на персонализирано колие с изписано любимо име подчертава елегантността, а носенето му заявява стил, смелост да покажеш себе си и емоция.

 

А за по-скромната част от нежния пол изключително подходящи са сребърните колиета с инкрустирани букви в сребърен цвят – не толкова смело, но силно и емоционално персонализирано бижу с инициали.

 

 

Сребърни гривни с имена и инициали

 

Твърдите гривни с букви и сърце със сребърно или различно покритие според вкуса – в розова или жълта позлата, са невероятен персонализиран подарък, който лесно се съчетава с всяко облекло.

 

А нашата сребърна гривна с безкрайност, в която нежно и елегантно са вписани две имена, е изключително стилна и изпълнена с емоция и лична символика.

 

 

Сребърни пръстени и обеци с имена и инициали

 

Пръстените с имена и инициали са още една идея за страхотен персонализиран подарък по повод наближаващите коледни и новогодишни празници, чрез който да изразите своята любов или благодарност към специална за вас жена. Всеки поглед към ръката ѝ ще напомня за вас и за това колко важна е тя са вас.

 

Подарък-пръстен с име, машинно изработено, с буква или инициали - всеки модел носи различен смисъл, чувство и съкровена емоция. В комбинация с обеци с имена, ще ви помогнат да заявите смело своя стил.

 

 

Нежните украшения, които Kolie.bg предлага, са чудесен избор за персонализиран подарък към любим човек, особено за тази Коледа. Те са стилни, елегантни, но най-вече емоционални и индивидуални! Защото всеки поглед към тях напомня, че сме наистина значими за някого, както и той е важен за нас... Всеки поглед предизвиква усмивка, носи емоция и душевен уют, спокойствие и топлина. Макар и понякога само мислено, емоционалните бижута ни пренасят там, където сме най-обичани и щастливи!

 

Разгледайте всички емоционални бижута на Kolie.bg в онлайн магазина ни: https://kolie.bg/ и открийте бижуто, създадено за Вас или любим човек!