Персонализиран подарък за Коледа – бижу от Kolie.bg

8 декември 2021
Персонализиран подарък за Коледа – бижу от Kolie.bg

Персонализиран подарък за Коледа – да, но какъв да бъде? В най-празничният и най-емоционален месец, изпълнен с безброй поводи за семейни тържества и веселие – вълшебният декември, тук е и въпросът – какъв по-личен и персонализиран подарък да изберем за любимите хора?

 

 

Емоционални празници и подаръци

 

Наближаващите коледни и новогодишни празници са най-светлите, най-топлите и най-семейните дни в годината, които не само децата чакат с голямо нетърпение! А около коледната магия и еуфорията преди и след настъпването на Новата година има толкова много имени дни!

 

Всички тези празници не са просто повод за дълго чаканите, любими семейни събирания. Те са най-подходящото време да изразим своята любов и признателност към най-близките хора – нещо, за което през останалата част от годината не винаги се сещаме или просто не можем да отделим достатъчно внимание, поради така забързаното ежедневие...

 

Един от най-емоционалните начини да покажете на човек колко много го цените и обичате, е чрез персонализиран подарък. Но не поредният, който събира прах на рафта, а подарък, който е личен и запомнящ се, докосва душата, предизвиква вълна от емоции и остава близо до сърцето.

 

А дали има нещо по-хубаво от...

 

 

Персонализиран подарък с кауза

 

Какво по-красиво, емоционално и благородно от персонализирани коледни подаръци с кауза?

 

Kolie.bg, съвместно с Фондация „Нашите недоносени деца“, провежда благотворителната кампания #ЕмоционалниБижутаСКауза. При закупуването на гривна Mesh с талисмани, 10% от сумата се даряват в помощ на малките герои и техните семейства.

 

Нежните Mesh гривни могат да се превърнат в прекрасен, емоционален подарък за любящи майки – с гравирани имена, дати на раждане и тематични талисмани, които правят бижуто по-сантиментално. Гривните Mesh запечатват в себе си най-съкровения момент от живота на всяка жена – раждането на децата ѝ.

 

Гривните са подходящи и за жените, които поставят семейството и любовта на първо място, дори любимите им хора да не са физически близо до тях (Комплект „Family” и „Love”), както и за обичащите да се впускат в нови и вълнуващи приключения и да преоткриват света (Комплект „World”). 

 

Подаряването на персонализиран подарък с кауза ще бъде повод за щастие и надежда един малък герой да продължи да се бори!

 

Благотворителната инициатива ще продължи до края на 2021 година! Можете да закупите гривна Mesh с талисмани тук!

 

 

 

Други идеи за персонализирани подаръци от Kolie.bg

 

Колиета и гривни с гравиране

 

Гравирането на нежните украшения ги прави по-лични и емоционални от всяко друго обикновено бижу. Те могат да запечатат съкровен спомен или ценно послание и да предизвикват усмивка всеки път, щом погледнеш към тях!

 

Име, инициали на любимите хора, специална дата, кратко послание, което мотивира, или пожелание – гравираните бижута няма да бъдат захвърлени и забравени в кутията. Те са подходящи за всеки ден - за да напомнят кое е истинско и значимо в живота!

 

Тук вмъкваме, че изборът на подарък за мъж често е изключително трудна задача! А като говорим за бижута, ние, от Kolie.bg, не сме съгласни с мита, че бижутата са перфектният подарък единствено за нежния пол! Ето защо предлагаме и мъжки гравирани гривни – стилен, персонализиран подарък, изпълнен с емоция и любов!

 

 

Персонализирани сребърни бижута

 

Колиета с имена

 

В Kolie.bg ще откриете най-емоционалните персонализирани подаръци – сребърни колиета с имена. Те са машинно изработени, а името може да бъде изписано хоризонтално или вертикално, нежно съчетано със знак за безкрайност – имаме няколко различни модели.

 

Подаряването на персонализирано колие с изписано любимо име подчертава елегантността, а носенето му заявява стил, смелост да покажеш себе си и емоция.

 

А за по-скромната част от нежния пол изключително подходящи са сребърните колиета с инкрустирани букви в сребърен цвят – не толкова смело, но силно и емоционално персонализирано бижу с инициали.

 

 

Сребърни гривни с имена и инициали

 

Твърдите гривни с букви и сърце със сребърно или различно покритие според вкуса – в розова или жълта позлата, са невероятен персонализиран подарък, който лесно се съчетава с всяко облекло.

 

А нашата сребърна гривна с безкрайност, в която нежно и елегантно са вписани две имена, е изключително стилна и изпълнена с емоция и лична символика.

 

 

Сребърни пръстени и обеци с имена и инициали

 

Пръстените с имена и инициали са още една идея за страхотен персонализиран подарък по повод наближаващите коледни и новогодишни празници, чрез който да изразите своята любов или благодарност към специална за вас жена. Всеки поглед към ръката ѝ ще напомня за вас и за това колко важна е тя са вас.

 

Подарък-пръстен с име, машинно изработено, с буква или инициали - всеки модел носи различен смисъл, чувство и съкровена емоция. В комбинация с обеци с имена, ще ви помогнат да заявите смело своя стил.

 

 

Нежните украшения, които Kolie.bg предлага, са чудесен избор за персонализиран подарък към любим човек, особено за тази Коледа. Те са стилни, елегантни, но най-вече емоционални и индивидуални! Защото всеки поглед към тях напомня, че сме наистина значими за някого, както и той е важен за нас... Всеки поглед предизвиква усмивка, носи емоция и душевен уют, спокойствие и топлина. Макар и понякога само мислено, емоционалните бижута ни пренасят там, където сме най-обичани и щастливи!

 

Разгледайте всички емоционални бижута на Kolie.bg в онлайн магазина ни: https://kolie.bg/ и открийте бижуто, създадено за Вас или любим човек!

 


Открийте Вълшебството на Персонализираните Сребърни Колиета този Коледен Сезон29 ноември 2023

Всеки Коледен сезон пристига с изискаността и очарованието на подаръците. Но какво може да бъде по-специално от подарък, който е уникален, индивидуален и пренася с емоцията на личността на получателя? Сребърните колиета с персонализирано име се явяват като символ на връзка, елегантност и нежност в избора на подарък за тазгодишния празничен сезон.

прочети още
Бижута от Неръждаема Стомана 316L: Издръжливост, Стил и Елегантност3 октомври 2023

Бижутата са неотделима част от нашия стил и изразяване на индивидуалността. Докато злато и сребро са дълго време били предпочитани материали за бижута, неръждаемата стомана 316L стана изключително популярен избор сред модния свят и потребителите поради своите невероятни качества. Този материал съчетава издръжливост, стил и елегантност, което го прави идеален за бижута с дълготрайна стойност.

прочети още
Емоционални бижута с кауза: Надежди и мечти, гравирани в реалност1 октомври 2023

Kolie.bg стартира съвместна кампания със SOS Детски селища България в подкрепа на младежи, напускащи SOS грижа, по програма „Начало на самостоятелен живот“  10% от всяка продажба в периода 02.10.2023 г. - 31.12.2023 г. ще бъдат дарени в подкрепа на програма „Начало на самостоятелен живот" на Сдружение SOS Детски селища България. 

прочети още
Персонализирани подаръци от Kolie.bg | Подари емоция27 септември 2023

Любимите персонализирани подаръци са истинска магия – те имат силата да усмихнат широко своя притежател и да изпълнят сърцето му с топлина. В Kolie.bg се крият оригинални и емоционални персонализирани подаръци. Те само чакат своя момент - следващия щастлив повод или празник на твой любим човек, в който истински ще докоснат сърцето.

прочети още
Колекция България – за търговци на едро27 септември 2023

Здравейте,  Казвам се Зорница Христева и съм управител на Kolie.bg и създател на "Колекция България". Ако сте търговец на бижута и имате желание да предлагате нашите магични колиета, сега имате възможността да го направите, като ни изпратите своето запитване на info@kolie.bg или да ми се обадите директно на телефонен номер  +359 895 615 199. 

прочети още
ТОП 5 предложения за хитови и бижута за лятото27 септември 2023

Вдъхновени от нежния полъх на любимия сезон и грацията, която всеки накит крие в себе си, днес ти представяме ТОП 5 предложения за хитови и емоционални бижута за лятото от Kolie.bg.

прочети още
Космическа костенурка27 септември 2023

Космическата костенурка се нарича още Небесна костенурка, Символ на безкрайността, Урмай или Плетеница Дълголетие. В китайската култура се среща като символ за хармонизиране на енергията „Ци“ във „Фън шуй“, където носи названието „мистичен възел“ или „възел на щастието“.  Вярва се, че символът привлича здраве и дълголетие.

прочети още
Великата Богинята Майка27 септември 2023

Великата Богиня Майка е един от най-дълбоките и могъщи символи, залегнали в корените на българската шевица. Тя е въплъщение на чувствеността и пазителка на съзидателната женска сила. Нейната женственост, разгърната в пълния ѝ блясък, е магнетична, завладяваща и претворяваща. Богинята съчетава три основни функции – духовна извисеност, пресъздаване на духовните представи в материализирана реалност и извор на изконна мъдрост, познание и просветление.

прочети още
Елбетица27 септември 2023

Елбетицата е античен символ за българската сила и мощ и е един от най-ярките орнаменти на културното наследство на България. Символът представлява два кръстосани кръста, разположени един върху друг. Оттук идва идеята за геометричните представи за божественост и свещено пространство, което притежава кръгова или кръстовидна симетрия. Счита се, че Елбетицата е свързана с великото познание за Вселената, която се състои от 4 етъра.

прочети още
Нова търда гривна с талисмани Ducett5 януари 2023

Ако обичате повече минималистичните бижута, тогава гривната с букви е правилният избор! Елегантна и стилна гривна, която да персонализирате, за да я направите своя. Разкажете своята собствена история с букви и символи. Гривната има удобна закопчалка, за да я слагате и сваляте лесно. Изработена е от най-висок клас стомана 316L със включени стопери.

прочети още
Gold Vermeil – баланс между дълготрайно износване и достъпност12 септември 2022

Висококачествена версия със златно покритие, която е чудесен баланс между дълготрайно износване и достъпна цена.

прочети още
Колекция България - прецизност и съвременна технология12 септември 2022

Сребърни бижута, произведени с помощта на най-съвременните лазерни технологии в ювелирната индустрия, за да достигнем максимално високо качество и лъскавина на бижуто.

прочети още
Мистични бижута с древна символика9 септември 2022

Създадохме Колекция „България“, водени от идеята за предаване от поколение на поколение най-голямото наследство – почитта към българските корени, традиции и история, вплетени във вечността и запечатани в магично бижу, изпълнено с древна символика! За да не забравяме, че сме потомци на древен и велик народ, пазител на мистично познание!

прочети още
Персонализирани бижута, изпълнени с емоция8 октомври 2021

Мисията на Kolie.bg да създаде онлайн каталог само с бижута, които вълнуват Персонализирани бижута, изпълнени с емоция – новият тренд от Kolie.bg, който завладя хиляди български жени, млади майки и дори обвързани господа и татковци, които търсят идеалния подарък за любимата си! Каквото и да кажем за персонализираните бижута, няма да бъде достатъчно!

прочети още
Емоционални бижута с кауза 31 август 2021

„Емоционални бижута с кауза“ е благотворителна инициатива в подкрепа на недоносените бебета в България, съвместно организирана от Kolie.bg и Фондация „Нашите Недоносени Деца“, с начало 1 септември 2021 г. и продължителност до края на годината. 10% от стойността на всяка закупена през този период гривна Mesh с талисмани ще бъдат дарени за каузата.

прочети още
Нови сребърни бижута с име и символи от Ducett3 януари 2021

Най-емоционалните сребърни колиета с име/имена, със символи и възможност за гравиране. Машинна изработка с изключително високо качество, без аналог в България. Изработени от сребро 925 със сертификат и 1 година гаранция. Възможност за изписване на кирилица и латиница.

прочети още
Твърди гривни от медицинска стомана най-висок клас 316L2 октомври 2020

Искаме да споделим с Вас нашето наблюдение за стоманени грвини на холанската марка Ducett.

прочети още
Нови модели нежни, модерни и цветни сребърни пръстени30 юни 2020

Избери модерен, деликатен сребърен пръстен. Предлаганите бижута могат да бъдат в Жълта 24К позлата, Родий, Розова позлата 18К. Всички са придружени с 1 година гаранция и сертификат за качество. Разгледай моделите тук

прочети още
Прочети за най-новите ни вдъхновяващи продукти и разгледай категорията 20 септември 2019

Сега ще Ви представим още едни силно емоционални и вдъхновяващи продукти, които се качиха съвсем скоро в нашия онлайн каталог. Това са новите кожени гривни Ducett с Pin талисмани, които ще се забият остро в съзнанието Ви и ще топлят сърцето Ви, когато ги гледате.

прочети още
За българските майки, които ни вдъхновяват всеки ден!20 септември 2019

Знаеш ли, че стотици български майки избраха да миксират за себе си мега актуалната стоманена гривна Mesh с имената на децата си и любимите мъже? Добавиха символи, като love, family, mom и показаха на обкръжението и света, колко обичат семейството си. Това са нашите гривни Mesh – вдъхновяващи, а в същото време модерни, точно като нашите български майки – всеотдайни, креативни, нежни, любящи, но винаги търсещи да изглеждат отлично. Ето какво споделят с нас някои от тях:

прочети още
Колиета с талисмани – най-новият хит на 201928 август 2019

Един от най-новите хитове на годината са колиетата с талисмани, които може да сътворявате сами. Изборът е богат на цветове и чармс елементи, а резултатът е единствен и неповторим.

прочети още
Как се постигат цветовете на стоманените бижута?5 юни 2019

Стоманените бижута могат да бъдат оцветени чрез различни покрития – родий, злато, бронз и т.н. Използва се така нареченото PVD покритие (Physical Vapor Deposition) . Това е процес на вакумно нанасяне, който придава блестящо, декоративно и функционално покритие.

прочети още
Любимите бижута в розов цвят. Все още актуални през 2019г.5 юни 2019

Любими с естествения си зачервен тон, смесен с фин, контрастен блясък, бижута в розово са все още така актуални и предпочитани за почти всеки бранд от ювелирното производство. Спомняме си, че през 2006 се появи модната тенденция за бижута от розово злато, а с течение на времето от индустрията започнаха да покриват в розово бижута, произведени и от други метали. За тази цел използват покрития с позлати или родий.

прочети още
Вечно модерните колиета с име28 май 2019

Бижу, което задължително трябва да имате е КОЛИЕ С ИМЕ. То е емоционално и вечно актуално. Може да го носите само по всяко време или заедно с други колиета. Колиетата с имена се превърнаха в тенденция сред известни личности още преди години, а публикуваните от тях снимки станаха хит в социалните мрежи, като техните колиета приковаваха погледите ни.

прочети още
Много ново и горещо за лято 2019г.22 май 2019

За първи път в нашия електронен каталог може да откриете бижута за силния пол. Стилни и красиви мъжки гривни, изработени от кожа и натурални камъни със стоманени елементи, които може да бъдат гравирани с любимите имена или послания.

прочети още
Предимства на бижутата от неръждаема стомана 316L20 май 2019

Бижута от неръждаема стомана висок клас 316L или по известна, като медицинка стомана, се превръщат в голяма тенденция сега. Всъщност, хората днес все повече избират да носят тях, вместо бижута, направени от благородни метали. Освен, че са достъпни, като цена, тези красоти от неръждаема стомана могат да предложат много повече.

прочети още
Имаш нова гривна Mesh Ducett?13 май 2019

Създадохме инструкции за твоята стоманена гривна Mesh от DUCETT, за да може бързо да сглобиш нова си гривна и да приживешш емоцията и вълнуването от това да миксираш и наредиш талисманите сама. Ето какво трябва да направиш:

прочети още
Ducett в нашия електронен каталог3 март 2019

DUCETT е холандска марка, която предлага висококачествени часовници с японски механизъм и 2 години пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание със стоманени бижута DUCETT.

прочети още
Как да поддържаме сребърно бижу?2 октомври 2018

Полезни правила, които ще Ви помогнат да запазите първоначалните качества и блясък на Вашата сребърна бижутерия.

прочети още
Знаете ли, как се изработват сребърни бижута?2 октомври 2018

Преди да стигне до вас, в повечето случаи, процесът на изработка на едно сребърно бижу е доста дълъг. Стартът винаги е определяне на типа бижу, дали ще бъде пръстен, обеци, колие, гривна или медальон, дали ще има камъни в/у него и след това се пристъпва към производството му.

прочети още
Защо да предпочетем бижута с родиево покритие?20 септември 2018

Родият, като метал е благороден и спада към групата на платината. В сребърната бижутерия той се използва, като покритие, което запазва блясъка на продукта за по-дълго време и го предпазва от външни влияния.

прочети още