Емоционални бижута с кауза: Надежди и мечти, гравирани в реалност

Емоционални бижута с кауза: Надежди и мечти, гравирани в реалност
1 октомври 2023

Kolie.bg стартира съвместна кампания със SOS Детски селища България в подкрепа на младежи, напускащи SOS грижа, по програма „Начало на самостоятелен живот“  10% от всяка продажба в периода 02.10.2023 г. - 31.12.2023 г. ще бъдат дарени в подкрепа на програма „Начало на самостоятелен живот" на Сдружение SOS Детски селища България. 

Защо и как помагаме?

„Емоционални бижута с кауза: Надежди и мечти, гравирани в реалност“ е кампания за корпоративна социална отговорност (КСО) на Kolie.bg, съвместно организирана със Сдружение “SOS Детски селища България“, в подкрепа на програма „Начало на самостоятелен живот“. Кампанията #ЕмоционалниБижутаСКауза е мотивирана от желанието ни да бъдат подпомогнати младежи, навършили 18 години, които напускат алтернативна грижа, поемат по своя независим и самостоятелен житейски път и им предстои трудното изпитание да се срещнат „очи в очи“ с реалността. Част от целите на програма „Начало на самостоятелен живот“ са формиране и развитие на социални умения у младежите, подкрепа в придобиването на степен на образование и професионална квалификация, помощ в намирането на трудова заетост и подходящо място за живеене.

Кампанията стартира на 2 октомври 2023 г. и ще се реализира изцяло в онлайн магазина на Kolie.bg. Продължителността ѝ ще бъде до края на месец декември. Всяко закупено бижу помага на младежите, напускащи SOS грижа, в началото на самостоятелния им житейски път!

Заедно даваме възможност на младежите, напускащи алтернативна грижа в SOS Детски селища България, за равен старт и независим самостоятелен живот! 

 

За да гравираме заедно техните надежди и мечти в красива реалност!

 

Кампанията ще продължи до края на 2023 г. и събраните средства ще бъдат дарени на Сдружение “SOS Детски селища България“ в началото на Новата 2024 Година! Всеки желаещ да закупи емоционално бижу, може да го направи на https://kolie.bg/.