Комплект гривна Mesh с талисмани World

  • За гравиране: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!
Цена: 156,00 лв. 137,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Този комплект гривна Mesh Ducett с най-любимите 5 броя талисмани е създаден зa  емоция, свързана с любовта, семействотот и пътуването. Може да гравираме име или дата на талисмана. При интерес, може да добавите още талисмани тук.От падащото меню, изберете цвета на гривната и цвета на талисманите!

Характеристики
Подробно описание
Поддръжка на бижута
Доставка и връщане
Размери
Характеристики
Тип на продукта
Гривна Mesh, Талисмани
Материал
Благородна стомана 316L
Покритие
Жълта 24К позлата, Сребърно, Черен родий, Coffee, Розова позлата 18К
Размер (см.)
Размер на гривната 23см.
Гаранция
6 месеца
Опаковка
Луксозна кутия
Доставка
От 5 до 10 работни дни
Подробно описание

Ducett е холандска марка, която предлага висококачествени бижута от стомана 316 L и 6 месеца пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание с часовници DUCETT или друг вид гривни Ducett.

Поддръжка на бижута

Съхранение

Съхранявайте своето бижу в кутия за бижута и избягвайте продължителното излагане на влажен въздух и много силна пряка слънчева светлина. 

Вашият тоалет

Винаги слагайте своите бижута след като вече сте сложили грим, лак за коса, парфюм или друга козметика – те съдържат химикали, които могат да повредят бижутата.

Душ и баня

Не носете бижутата, когато се къпете или вземате душ. Дръжте бижутата си далеч от хлорирана или солена вода.

Домакинска работа и препарати

Сваляйте бижутата си, когато извършвате домакинска работа и избягвайте контакта им със силно абразивни и почистващи препарати.

Грижа

Винаги използвайте професионална ювелирна козметика за почистването на Вашите бижута, съобразена с техните особености. Нашите предложения може да разгледате Тук

Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

  • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
  • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
  • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
  • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук