Комплект гривна Mesh Luxe с талисмани по избор за Баба

  • За гравиране: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!
Цена: 146,00 лв. 145,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ЗА ГРАВИРАНЕ: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!

 

Тази комбинация гривна Mesh от Luxe серията, включва едни от най-емоционални талисмани, които подбрахме за Вас, жената която има внуци или Вашата любима майка или баба. Запечатай любовта с имената на внуците или кажи едно голямо благодаря. Талисманите са лесно взаимнозаменяеми и може да добавите още от категорията. Към гривната са включени  стопери, които задържат талисманите на място.

 Комплектът включва: гривна Mesh Luxe с цвят по избор и талисмани Mom, Family, Infinity и 1бр. персонален, който ще гравираме за вас. От падащо меню може да добавите още талисмани с гравиране.

 Цвят на гривната: Сребро, Злато, Розово Злато, Черно и Кафе

 Цвят на талисманите: Сребро, Злато и Розово злато

 Материал: неръждаема стомана 316L, която няма да потъмнее 

 Размер: 22, 5 см.

 Регулируем размер

 Включени са 2 бр. стопери

 Предлага се в луксозна кутия за бижута

 За подарък добави Луксозна чантичка и Картичка с твоето пожелание ⤵

Доставка и връщане
Поддръжка на бижута
Размери
Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

  • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
  • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
  • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
  • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

  1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

  2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

  3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

  4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

  5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.