Персонално колие с гравиране на инициали и кристал в розово злато

 • За гравиране: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!
75,00 лв. 64,00 лв.

ЗА ГРАВИРАНЕ: Моля, попълнете в стъпка 2 към поръчката!

 

Красиво вечно колие! Гравиранo с лазерна машина, която изработва ясно видими букви и цифри с красив черен тон. Макс. символи 4 бр., като има точно определено разграфяване за комбинациите. Моля вижте снимка номер 2.

 • Цвят: Розово злато
 • Материал: неръждаема стомана, която няма да потъмнее
 • Размери: 45+5см
 • Предлага се в луксозна кутия за бижута
 • Гаранция 6 месеца
 • Изпраща се с преглед и тест
 • Доставка от 5 до 10 работни дни
 • За подарък добави Луксозна чантичка и Картичка с твоето пожелание ⤵
Подробно описание

Това персонализирано колие е чисто изкушение за дамите, които обичат стил и уникалност. Изработено с изключителна грижа и внимание към детайла, то е комбинация от изисканост и персонален шарм.

В центъра на този елегантен дизайн се намира кристал в нежно розово злато. Този кристал придава на колието деликатен блясък и женственост, който ще ви прави да се чувствате изключителни всеки път, когато го носите.

Но това не е всичко. Особеността на това колие е възможността за персонализиране с гравирани инициали. Можете да изберете вашите собствени инициали или тези на някого, който ви е близък, и това ще направи бижуто още по-особено и специално.

Изработено от висококачествена сплав, което гарантира издръжливост и дълготрайност, това колие е подходящо за всеки ден или за по-специални събития. С неговата елегантност и индивидуален допълнителен акцент, това колие е идеален начин да изразите своя стил и уникалност. С него ще бъдете неотразими и ще впечатлите всички с вашата елегантност и персонален стил.

Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

 • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
 • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
 • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
 • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

 1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

 2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

 3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

 4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

 5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.

За цялостна визия добави още:

Любмата гривна Мesh

съхранява спомени

Водоустойчиви, без петна.

вече 7 година на пазара