Колекция България – за търговци на едро

Колекция България – за търговци на едро
27 септември 2023

Здравейте, 

Казвам се Зорница Христева и съм управител на Kolie.bg и създател на "Колекция България". Ако сте търговец на бижута и имате желание да предлагате нашите магични колиета, сега имате възможността да го направите, като ни изпратите своето запитване на info@kolie.bg или да ми се обадите директно на телефонен номер  +359 895 615 199. 

 

Сега ще Ви разкажа на кратко за "Колекция България

 

Създадохме "Колекция България” водени от идеята за предаване от поколение на поколение на най-голямото наследство – почитта към българските корени, традиции и история, вплетени във вечността и запечатани в магично бижу, изпълнено с древна символика. 

 

Ето, как изглежда и завършено бижу от колекцията, готово да бъде поднесено на своята притежателка и носено там където свършва яката на дрехата, съвсем близо до сърцето, защото бижутата ще напомнят на нашите и на следващите поколения да пазят корените си и да се гордеят с величието на българския народ.

 

Как се произвеждат?

 

Колиетата от колекцията се произвеждат с помощта на най-съвременните лазерни технологии в ювелирната индустрия, за да се достигне максимално високо качество и лъскавина на бижуто. Двупластова изработка отелементи кръг и символ, прецизно съединени един към друг, което придава триизмерност на бижуто. Използваните материали в момента са благороден метал сребро 925 и Gold Vermeil покритие, които гарантират стойността на продукта.

 

Какво включва готовият продукт:

  1. Сребърно 925 или златно 14К колие със символите на ЕлбетицаВеликата Богиня Майка и Небесната Костенурка. Очакваме скоро да може да предоставим и колие със символа на Рода Дуло. 
  2. Кутия за бижута 86 x 86 x 26 мм. Бял картон с вид на лен / двустранен бял-черен дунапрен / Печат на лого: червен металик.
  3. Подаръчна чантичка 160 x 110 x 90 мм. / Гланциран бял картон / черна сатенена панделка / Печат на лого: червен металик.
  4. Луксозна книжка с описание на символите на български и на английски с размери 100 х 100 мм.

 

Може заедно да разпространим нашата древна мъдрост и използваме силата на символите, като достигнем до повече съвременни дами, които ще предпочитат нашите колиета. За да не забравяме, че сме потомци на древен и велик народ, пазител на мистичното познание!

Тел. за връзка: +359 895 615 199

Имейл за връзка: info@kolie.bg