Гривна с топчета от натурален седеф изработена за съвместна кампания с SOS Детски селища България

Цена: 15,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Този продукт е гривна, изработена с грижа и внимание, съчетаваща натурален седеф и детска творческа енергия.

 

На 06.10 ние от kolie.bg проведохме АРТ работилница за ръчна изработка на #ГривниСКауза, съвместно със Сдружение "SOS Детски селища България" в SOS Център по приемна грижа, гр. София.

 

Заедно с децата в SOS грижа направихме ръчно изработени гривнички с цел дарение в подкрепа на програма „Начало на самостоятелен живот. Повече за програмата може да прочетете Тук

 

По време на работилничката се включиха деца на различна възраст - от 8 до 16-годишни. Разказахме им за професията ювелир и бижутерийния занаят, естествените материали и видовете изработка на бижута, както и защо ръчната изработка е толкова ценна. Показахме им как се изработват гривнички и всяко дете даде специални имена и послания на своите гривнички, които ще бъдат изненада за всеки, закупил гривна с кауза!

 

Купувайки тези гривни с кауза, вие не само придобивате красив аксесоар, но и съдействате за постигане на благородна цел - помощта към деца, имащи нужда от подкрепа, за да започнат самостоятелен живот.

 

 

Доставка и връщане
Поддръжка на бижута
Размери
Доставка и връщане

ДОСТАВКА
В цяла България. 

Цена:
Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин www.kolie.bg се изпълнява от куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy на територията на Р. България. Онлайн магазинът е с директна интеграция с платформите на куриерите и работи в реално време с посочените от тях цени. 

Срок:

  • Ще получите потвърждаващ имейл за приемане на онлайн поръчката на посочения от Вас електронен адрес.
  • Поръчки, получени след 17:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
  • Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват в понеделник.
  • Поръчки, изпратени в дни на национални и официални празници се обработват в първия работен ден, следващ празниците.ВРЪЩАНЕ
Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване. Вижте повече за условията за връщане Тук

Бланка за връщане, може да изтеглите Тук

Поддръжка на бижута

Тези съвети за съхранение и грижа за бижута са много полезни, за да запазите тяхната красота и продължителност. Ето някои допълнителни насоки, които могат да бъдат полезни:

  1. Почистване и полиране: Редовно почиствайте бижутата си с мека четка или кърпа, за да премахнете замърсявания и следи от козметика. Избягвайте твърди четки и агресивни почистващи препарати, тъй като те могат да деформират или повредят повърхността на бижутата.

  2. Разделете ги: Когато съхранявате повече от едно бижу в една кутия, се уверете, че ги разделите с мека кърпа или отделни части на кутията. Това ще предотврати надраскване и нараняване поради контакт между тях.

  3. Избягвайте спортни активности: Не носете бижутата си по време на спорт или физическа активност, тъй като потът и ударите могат да повредят тяхната структура.

  4. Регулярни проверки: Периодично проверявайте бижутата си за евентуални загуби или повреди и веднага реагирайте, ако забележите нещо нередно.

  5. Информация от производителя: Вземете предвид инструкциите на производителя, ако има такива, защото някои бижута изискват специфични грижи.

Спазването на тези насоки ще ви помогне да удължите живота и красотата на вашите бижута и да ги носите с увереност и стил.