Емоционални бижута с кауза

31 август 2021
Емоционални бижута с кауза

Емоционални бижута с кауза в подкрепа
на недоносените бебета в България

 

Kolie.bg и Фондация "Нашите Недоносени Деца" стартират

кампания в подкрепа на недоносените бебета и техните семейства

 

 

„Емоционални бижута с кауза“ е благотворителна инициатива в подкрепа на недоносените бебета в България, съвместно организирана от Kolie.bg и Фондация „Нашите Недоносени Деца“, с начало 1 септември 2021 г. и продължителност до края на годината. 10% от стойността на всяка закупена през този период гривна Mesh с талисмани ще бъдат дарени за каузата.

 

Повече за кампанията „Емоционални бижута с кауза“

Kolie.bg, с подкрепата на Фондация „Нашите Недоносени Деца“, поставя началото на кампания за корпоративна социална отговорност. Целта на #ЕмоционалниБижутаСКауза е да подпомогне българските семейства, които се сблъскват с трудните изпитания на преждевременното раждане, като събере достатъчно средства и Фондацията се погрижи те да бъдат дарени и усвоени по най-подходящия и нужен за каузата начин.

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ стартира на 1 септември 2021 г. в онлайн магазина на Kolie.bg и ще продължи до края на месец декември, като всяка закупена гривна Mesh с талисмани ще бъде знак на подкрепа към недоносените бебета!

 

 

Защо го правим?

Защото недоносените бебета са нашите малки герои!

Ние, от Kolie.bg, сме изключително близки с нашите клиентки, повечето от които са млади майки. Знаем, че всяка бъдеща майка е изпълнена с вълнение и надежда нейното малко бебче да се роди здраво и на време. Знаем, как всяка майка копнее за щастливия ден, в който ще вземе своето дете в прегръдката си и ще го сложи в бебешкото легълце у дома, без да се отделя от него, дори за секунда.

 

За съжаление обаче, за все повече семейства този дългочакан ден настъпва преди 9-тия месец и носи много тревоги със себе си...

 

Да бъдеш родител на недоносено бебе е трудно изпитание, което идва с много изплакани сълзи, притеснения и безсънни нощи. Изисква изключителна сила и вяра, въпреки преждевременното раждане. Но истината е, че няма по-голямо щастие от това да видиш как едно мъниче се бори с такава воля за живот, с каквато се борят тези малки герои!

 

"Благодарение на Фондацията и борбените майки на малките герои, ние, от Kolie.bg, се запознахме с трудностите и премеждията на родителите в това положение. Докоснахме се до много съдби и тъга. Приехме много лично тази кауза и взехме решението да дарим 10% от всяка продажба на най-популярната сред българските майки и най-емоционална гривна Mesh с талисмани."  - споделя Зорница Христева, управител на Kolie.bg.

 

Мисията на Kolie.bg да носи повече моменти на щастие със своите емоционални бижута и мисията на Фондация „Нашите Недоносени Деца“ да спомогне за по-малко недоносени бебета и повече здрави деца се преплитат в една обща мисия – да помогнем на малките герои и техните семейства, за да бъдат здрави да се радват на красиви мигове заедно!

 

В България има хиляди деца, които се раждат твърде рано, твърде малки и трябва да се борят за живота си. Именно това е причината да положим началото на инициативата „Емоционални бижута с кауза“!

 

 

Kolie.bg и гривни Mesh с талисмани – какво ги прави толкова емоционални?

Kolie.bg е сертифициран търговец на благородни метали, който предлага разнообразна гама от висококачествени персонализирани бижута – колиета, гривни и пръстени с гравиране, символи и талисмани. Бижутерийният бранд задава тенденцията за емоционални бижута, които стават все по-модерни сред българските млади майки и двойки. Най-харесваният продукт на Kolie.bg са именно гривни Mesh с талисмани, а причините да бъдат толкова предпочитани са няколко:

 

Уникални

Всяка гривна Mesh с талисмани се сглобява индивидуално, според предпочитанията на клиента, което я прави толкова уникална и неповторима. Предлагаме богато разнообразие от цветове както на самите гривни, така и на талисманите, които се добавят към нея - жълта 24К позлата, сребърен цвят, черен родий, цвят Coffee или розова 18К позлата. Талисманите могат да бъдат на различна тематика, като семейство, за мама, любов, пътуване и много други, както и различни видове – с камък, със седеф, със синджир, с перла, със сърце и т.н. Освен това гривните се предлагат с две опции за закопчаване – тип колан и тип часовник. Клиентът сам избира как да комбинира елементи и цветове, за да изрази своя стил и индивидуалност и няма две еднакви една с друга гривни Mesh.

 

Персонализирани и емоционални

Гривни Mesh са заредени с много емоция, защото са персонализирани и запечатват съкровени мигове за теб или любим човек. Към всяка гривна може да бъдат добавени плочки с гравирано име, инициали, дата или друг символ, който носи важно значение за притежателя на бижуто. Много наши клиентки избират да гравират датата на раждане на своето бебче или името му, а обвързаните двойки често предпочитат изписване на инициалите им със знак „+“ или сърце между буквите. Гравирането е напълно безплатно, а освен него, емоция носят и индивидуално подбраните талисмани, тъй като всеки елемент напомня за съкровен момент или ценен спомен!

 

Устойчиви във времето

Гривни Mesh се произвеждат в Холандия от марката DUCETT. Изработват се от висококачествена благородна стомана 316L, която не предизвиква алергии, не потъмнява и не корозира, дори при досег с вода. Предлагат се с 6 месеца гаранция.

 

Завършен подарък за всеки повод

Емоционалните гривни Mesh с талисмани са чудесен подарък за току-що родила майка, за да овековечите щастливия ден. Подходящи са също за подарък по повод рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, а защо не и без повод! Всяка гривна Mesh пристига опакована в луксозна кутия и със сертификат за качество, сияйна и готова да бъде подарена на своята нова притежателка. За един уникален, различен и изключително красив подарък, който непременно ще бъде харесан и запомнен!

 

 

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ ще се проведе изцяло онлайн за територията на България, в онлайн магазина на Kolie.bg, и ще продължи до края на 2021 г., а всички събрани средства ще бъдат дарени на Фондацията преди Новата 2022 Година! Можете да подкрепите каузата, като закупите гривна Mesh с талисмани по избор. Всяка закупена гривна помага на един малък герой!


Открийте Вълшебството на Персонализираните Сребърни Колиета този Коледен Сезон29 ноември 2023

Всеки Коледен сезон пристига с изискаността и очарованието на подаръците. Но какво може да бъде по-специално от подарък, който е уникален, индивидуален и пренася с емоцията на личността на получателя? Сребърните колиета с персонализирано име се явяват като символ на връзка, елегантност и нежност в избора на подарък за тазгодишния празничен сезон.

прочети още
Бижута от Неръждаема Стомана 316L: Издръжливост, Стил и Елегантност3 октомври 2023

Бижутата са неотделима част от нашия стил и изразяване на индивидуалността. Докато злато и сребро са дълго време били предпочитани материали за бижута, неръждаемата стомана 316L стана изключително популярен избор сред модния свят и потребителите поради своите невероятни качества. Този материал съчетава издръжливост, стил и елегантност, което го прави идеален за бижута с дълготрайна стойност.

прочети още
Емоционални бижута с кауза: Надежди и мечти, гравирани в реалност1 октомври 2023

Kolie.bg стартира съвместна кампания със SOS Детски селища България в подкрепа на младежи, напускащи SOS грижа, по програма „Начало на самостоятелен живот“  10% от всяка продажба в периода 02.10.2023 г. - 31.12.2023 г. ще бъдат дарени в подкрепа на програма „Начало на самостоятелен живот" на Сдружение SOS Детски селища България. 

прочети още
Персонализирани подаръци от Kolie.bg | Подари емоция27 септември 2023

Любимите персонализирани подаръци са истинска магия – те имат силата да усмихнат широко своя притежател и да изпълнят сърцето му с топлина. В Kolie.bg се крият оригинални и емоционални персонализирани подаръци. Те само чакат своя момент - следващия щастлив повод или празник на твой любим човек, в който истински ще докоснат сърцето.

прочети още
Колекция България – за търговци на едро27 септември 2023

Здравейте,  Казвам се Зорница Христева и съм управител на Kolie.bg и създател на "Колекция България". Ако сте търговец на бижута и имате желание да предлагате нашите магични колиета, сега имате възможността да го направите, като ни изпратите своето запитване на info@kolie.bg или да ми се обадите директно на телефонен номер  +359 895 615 199. 

прочети още
ТОП 5 предложения за хитови и бижута за лятото27 септември 2023

Вдъхновени от нежния полъх на любимия сезон и грацията, която всеки накит крие в себе си, днес ти представяме ТОП 5 предложения за хитови и емоционални бижута за лятото от Kolie.bg.

прочети още
Космическа костенурка27 септември 2023

Космическата костенурка се нарича още Небесна костенурка, Символ на безкрайността, Урмай или Плетеница Дълголетие. В китайската култура се среща като символ за хармонизиране на енергията „Ци“ във „Фън шуй“, където носи названието „мистичен възел“ или „възел на щастието“.  Вярва се, че символът привлича здраве и дълголетие.

прочети още
Великата Богинята Майка27 септември 2023

Великата Богиня Майка е един от най-дълбоките и могъщи символи, залегнали в корените на българската шевица. Тя е въплъщение на чувствеността и пазителка на съзидателната женска сила. Нейната женственост, разгърната в пълния ѝ блясък, е магнетична, завладяваща и претворяваща. Богинята съчетава три основни функции – духовна извисеност, пресъздаване на духовните представи в материализирана реалност и извор на изконна мъдрост, познание и просветление.

прочети още
Елбетица27 септември 2023

Елбетицата е античен символ за българската сила и мощ и е един от най-ярките орнаменти на културното наследство на България. Символът представлява два кръстосани кръста, разположени един върху друг. Оттук идва идеята за геометричните представи за божественост и свещено пространство, което притежава кръгова или кръстовидна симетрия. Счита се, че Елбетицата е свързана с великото познание за Вселената, която се състои от 4 етъра.

прочети още
Нова търда гривна с талисмани Ducett5 януари 2023

Ако обичате повече минималистичните бижута, тогава гривната с букви е правилният избор! Елегантна и стилна гривна, която да персонализирате, за да я направите своя. Разкажете своята собствена история с букви и символи. Гривната има удобна закопчалка, за да я слагате и сваляте лесно. Изработена е от най-висок клас стомана 316L със включени стопери.

прочети още
Gold Vermeil – баланс между дълготрайно износване и достъпност12 септември 2022

Висококачествена версия със златно покритие, която е чудесен баланс между дълготрайно износване и достъпна цена.

прочети още
Колекция България - прецизност и съвременна технология12 септември 2022

Сребърни бижута, произведени с помощта на най-съвременните лазерни технологии в ювелирната индустрия, за да достигнем максимално високо качество и лъскавина на бижуто.

прочети още
Мистични бижута с древна символика9 септември 2022

Създадохме Колекция „България“, водени от идеята за предаване от поколение на поколение най-голямото наследство – почитта към българските корени, традиции и история, вплетени във вечността и запечатани в магично бижу, изпълнено с древна символика! За да не забравяме, че сме потомци на древен и велик народ, пазител на мистично познание!

прочети още
Персонализиран подарък за Коледа – бижу от Kolie.bg8 декември 2021

Персонализиран подарък за Коледа – да, но какъв да бъде? В най-празничният и най-емоционален месец, изпълнен с безброй поводи за семейни тържества и веселие – вълшебният декември, идва и въпросът – какъв по-личен и персонализиран подарък да изберем за любимите хора?

прочети още
Персонализирани бижута, изпълнени с емоция8 октомври 2021

Мисията на Kolie.bg да създаде онлайн каталог само с бижута, които вълнуват Персонализирани бижута, изпълнени с емоция – новият тренд от Kolie.bg, който завладя хиляди български жени, млади майки и дори обвързани господа и татковци, които търсят идеалния подарък за любимата си! Каквото и да кажем за персонализираните бижута, няма да бъде достатъчно!

прочети още
Нови сребърни бижута с име и символи от Ducett3 януари 2021

Най-емоционалните сребърни колиета с име/имена, със символи и възможност за гравиране. Машинна изработка с изключително високо качество, без аналог в България. Изработени от сребро 925 със сертификат и 1 година гаранция. Възможност за изписване на кирилица и латиница.

прочети още
Твърди гривни от медицинска стомана най-висок клас 316L2 октомври 2020

Искаме да споделим с Вас нашето наблюдение за стоманени грвини на холанската марка Ducett.

прочети още
Нови модели нежни, модерни и цветни сребърни пръстени30 юни 2020

Избери модерен, деликатен сребърен пръстен. Предлаганите бижута могат да бъдат в Жълта 24К позлата, Родий, Розова позлата 18К. Всички са придружени с 1 година гаранция и сертификат за качество. Разгледай моделите тук

прочети още
Прочети за най-новите ни вдъхновяващи продукти и разгледай категорията 20 септември 2019

Сега ще Ви представим още едни силно емоционални и вдъхновяващи продукти, които се качиха съвсем скоро в нашия онлайн каталог. Това са новите кожени гривни Ducett с Pin талисмани, които ще се забият остро в съзнанието Ви и ще топлят сърцето Ви, когато ги гледате.

прочети още
За българските майки, които ни вдъхновяват всеки ден!20 септември 2019

Знаеш ли, че стотици български майки избраха да миксират за себе си мега актуалната стоманена гривна Mesh с имената на децата си и любимите мъже? Добавиха символи, като love, family, mom и показаха на обкръжението и света, колко обичат семейството си. Това са нашите гривни Mesh – вдъхновяващи, а в същото време модерни, точно като нашите български майки – всеотдайни, креативни, нежни, любящи, но винаги търсещи да изглеждат отлично. Ето какво споделят с нас някои от тях:

прочети още
Колиета с талисмани – най-новият хит на 201928 август 2019

Един от най-новите хитове на годината са колиетата с талисмани, които може да сътворявате сами. Изборът е богат на цветове и чармс елементи, а резултатът е единствен и неповторим.

прочети още
Как се постигат цветовете на стоманените бижута?5 юни 2019

Стоманените бижута могат да бъдат оцветени чрез различни покрития – родий, злато, бронз и т.н. Използва се така нареченото PVD покритие (Physical Vapor Deposition) . Това е процес на вакумно нанасяне, който придава блестящо, декоративно и функционално покритие.

прочети още
Любимите бижута в розов цвят. Все още актуални през 2019г.5 юни 2019

Любими с естествения си зачервен тон, смесен с фин, контрастен блясък, бижута в розово са все още така актуални и предпочитани за почти всеки бранд от ювелирното производство. Спомняме си, че през 2006 се появи модната тенденция за бижута от розово злато, а с течение на времето от индустрията започнаха да покриват в розово бижута, произведени и от други метали. За тази цел използват покрития с позлати или родий.

прочети още
Вечно модерните колиета с име28 май 2019

Бижу, което задължително трябва да имате е КОЛИЕ С ИМЕ. То е емоционално и вечно актуално. Може да го носите само по всяко време или заедно с други колиета. Колиетата с имена се превърнаха в тенденция сред известни личности още преди години, а публикуваните от тях снимки станаха хит в социалните мрежи, като техните колиета приковаваха погледите ни.

прочети още
Много ново и горещо за лято 2019г.22 май 2019

За първи път в нашия електронен каталог може да откриете бижута за силния пол. Стилни и красиви мъжки гривни, изработени от кожа и натурални камъни със стоманени елементи, които може да бъдат гравирани с любимите имена или послания.

прочети още
Предимства на бижутата от неръждаема стомана 316L20 май 2019

Бижута от неръждаема стомана висок клас 316L или по известна, като медицинка стомана, се превръщат в голяма тенденция сега. Всъщност, хората днес все повече избират да носят тях, вместо бижута, направени от благородни метали. Освен, че са достъпни, като цена, тези красоти от неръждаема стомана могат да предложат много повече.

прочети още
Имаш нова гривна Mesh Ducett?13 май 2019

Създадохме инструкции за твоята стоманена гривна Mesh от DUCETT, за да може бързо да сглобиш нова си гривна и да приживешш емоцията и вълнуването от това да миксираш и наредиш талисманите сама. Ето какво трябва да направиш:

прочети още
Ducett в нашия електронен каталог3 март 2019

DUCETT е холандска марка, която предлага висококачествени часовници с японски механизъм и 2 години пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание със стоманени бижута DUCETT.

прочети още
Как да поддържаме сребърно бижу?2 октомври 2018

Полезни правила, които ще Ви помогнат да запазите първоначалните качества и блясък на Вашата сребърна бижутерия.

прочети още
Знаете ли, как се изработват сребърни бижута?2 октомври 2018

Преди да стигне до вас, в повечето случаи, процесът на изработка на едно сребърно бижу е доста дълъг. Стартът винаги е определяне на типа бижу, дали ще бъде пръстен, обеци, колие, гривна или медальон, дали ще има камъни в/у него и след това се пристъпва към производството му.

прочети още
Защо да предпочетем бижута с родиево покритие?20 септември 2018

Родият, като метал е благороден и спада към групата на платината. В сребърната бижутерия той се използва, като покритие, което запазва блясъка на продукта за по-дълго време и го предпазва от външни влияния.

прочети още