Емоционални бижута с кауза

Емоционални бижута с кауза
31 август 2021

Емоционални бижута с кауза в подкрепа
на недоносените бебета в България

Kolie.bg и Фондация "Нашите Недоносени Деца" стартират кампания в подкрепа на недоносените бебета и техните семейства

 

 

„Емоционални бижута с кауза“ е благотворителна инициатива в подкрепа на недоносените бебета в България, съвместно организирана от Kolie.bg и Фондация „Нашите Недоносени Деца“, с начало 1 септември 2021 г. и продължителност до края на годината. 10% от стойността на всяка закупена през този период гривна Mesh с талисмани ще бъдат дарени за каузата.

 

Повече за кампанията „Емоционални бижута с кауза“

Kolie.bg, с подкрепата на Фондация „Нашите Недоносени Деца“, поставя началото на кампания за корпоративна социална отговорност. Целта на #ЕмоционалниБижутаСКауза е да подпомогне българските семейства, които се сблъскват с трудните изпитания на преждевременното раждане, като събере достатъчно средства и Фондацията се погрижи те да бъдат дарени и усвоени по най-подходящия и нужен за каузата начин.

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ стартира на 1 септември 2021 г. в онлайн магазина на Kolie.bg и ще продължи до края на месец декември, като всяка закупена гривна Mesh с талисмани ще бъде знак на подкрепа към недоносените бебета!

 

 

Защо го правим?

Защото недоносените бебета са нашите малки герои!

Ние, от Kolie.bg, сме изключително близки с нашите клиентки, повечето от които са млади майки. Знаем, че всяка бъдеща майка е изпълнена с вълнение и надежда нейното малко бебче да се роди здраво и на време. Знаем, как всяка майка копнее за щастливия ден, в който ще вземе своето дете в прегръдката си и ще го сложи в бебешкото легълце у дома, без да се отделя от него, дори за секунда.

 

За съжаление обаче, за все повече семейства този дългочакан ден настъпва преди 9-тия месец и носи много тревоги със себе си...

 

Да бъдеш родител на недоносено бебе е трудно изпитание, което идва с много изплакани сълзи, притеснения и безсънни нощи. Изисква изключителна сила и вяра, въпреки преждевременното раждане. Но истината е, че няма по-голямо щастие от това да видиш как едно мъниче се бори с такава воля за живот, с каквато се борят тези малки герои!

 

"Благодарение на Фондацията и борбените майки на малките герои, ние, от Kolie.bg, се запознахме с трудностите и премеждията на родителите в това положение. Докоснахме се до много съдби и тъга. Приехме много лично тази кауза и взехме решението да дарим 10% от всяка продажба на най-популярната сред българските майки и най-емоционална гривна Mesh с талисмани."  - споделя Зорница Христева, управител на Kolie.bg.

 

Мисията на Kolie.bg да носи повече моменти на щастие със своите емоционални бижута и мисията на Фондация „Нашите Недоносени Деца“ да спомогне за по-малко недоносени бебета и повече здрави деца се преплитат в една обща мисия – да помогнем на малките герои и техните семейства, за да бъдат здрави да се радват на красиви мигове заедно!

 

В България има хиляди деца, които се раждат твърде рано, твърде малки и трябва да се борят за живота си. Именно това е причината да положим началото на инициативата „Емоционални бижута с кауза“!

 

 

Kolie.bg и гривни Mesh с талисмани – какво ги прави толкова емоционални?

Kolie.bg е сертифициран търговец на благородни метали, който предлага разнообразна гама от висококачествени персонализирани бижута – колиета, гривни и пръстени с гравиране, символи и талисмани. Бижутерийният бранд задава тенденцията за емоционални бижута, които стават все по-модерни сред българските млади майки и двойки. Най-харесваният продукт на Kolie.bg са именно гривни Mesh с талисмани, а причините да бъдат толкова предпочитани са няколко:

 

Уникални

Всяка гривна Mesh с талисмани се сглобява индивидуално, според предпочитанията на клиента, което я прави толкова уникална и неповторима. Предлагаме богато разнообразие от цветове както на самите гривни, така и на талисманите, които се добавят към нея - жълта 24К позлата, сребърен цвят, черен родий, цвят Coffee или розова 18К позлата. Талисманите могат да бъдат на различна тематика, като семейство, за мама, любов, пътуване и много други, както и различни видове – с камък, със седеф, със синджир, с перла, със сърце и т.н. Освен това гривните се предлагат с две опции за закопчаване – тип колан и тип часовник. Клиентът сам избира как да комбинира елементи и цветове, за да изрази своя стил и индивидуалност и няма две еднакви една с друга гривни Mesh.

 

Персонализирани и емоционални

Гривни Mesh са заредени с много емоция, защото са персонализирани и запечатват съкровени мигове за теб или любим човек. Към всяка гривна може да бъдат добавени плочки с гравирано име, инициали, дата или друг символ, който носи важно значение за притежателя на бижуто. Много наши клиентки избират да гравират датата на раждане на своето бебче или името му, а обвързаните двойки често предпочитат изписване на инициалите им със знак „+“ или сърце между буквите. Гравирането е напълно безплатно, а освен него, емоция носят и индивидуално подбраните талисмани, тъй като всеки елемент напомня за съкровен момент или ценен спомен!

 

Устойчиви във времето

Гривни Mesh се произвеждат в Холандия от марката DUCETT. Изработват се от висококачествена благородна стомана 316L, която не предизвиква алергии, не потъмнява и не корозира, дори при досег с вода. Предлагат се с 6 месеца гаранция.

 

Завършен подарък за всеки повод

Емоционалните гривни Mesh с талисмани са чудесен подарък за току-що родила майка, за да овековечите щастливия ден. Подходящи са също за подарък по повод рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, а защо не и без повод! Всяка гривна Mesh пристига опакована в луксозна кутия и със сертификат за качество, сияйна и готова да бъде подарена на своята нова притежателка. За един уникален, различен и изключително красив подарък, който непременно ще бъде харесан и запомнен!

 

 

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ ще се проведе изцяло онлайн за територията на България, в онлайн магазина на Kolie.bg, и ще продължи до края на 2021 г., а всички събрани средства ще бъдат дарени на Фондацията преди Новата 2022 Година! Можете да подкрепите каузата, като закупите гривна Mesh с талисмани по избор. Всяка закупена гривна помага на един малък герой!

3 януари 2021
Нови сребърни бижута с име и символи от Ducett

Най-емоционалните сребърни колиета с име/имена, със символи и възможност за гравиране. Машинна изработка с изключително високо качество, без аналог в България. Изработени от сребро 925 със сертификат и 1 година гаранция. Възможност за изписване на кирилица и латиница.

прочети още
2 октомври 2020
Твърди гривни от медицинска стомана най-висок клас 316L

Искаме да споделим с Вас нашето наблюдение за стоманени грвини на холанската марка Ducett.

прочети още
30 юни 2020
Нови модели нежни, модерни и цветни сребърни пръстени

Избери модерен, деликатен сребърен пръстен. Предлаганите бижута могат да бъдат в Жълта 24К позлата, Родий, Розова позлата 18К. Всички са придружени с 1 година гаранция и сертификат за качество. Разгледай моделите тук

прочети още
20 септември 2019
Прочети за най-новите ни вдъхновяващи продукти и разгледай категорията

Сега ще Ви представим още едни силно емоционални и вдъхновяващи продукти, които се качиха съвсем скоро в нашия онлайн каталог. Това са новите кожени гривни Ducett с Pin талисмани, които ще се забият остро в съзнанието Ви и ще топлят сърцето Ви, когато ги гледате.

прочети още
20 септември 2019
За българските майки, които ни вдъхновяват всеки ден!

Знаеш ли, че стотици български майки избраха да миксират за себе си мега актуалната стоманена гривна Mesh с имената на децата си и любимите мъже? Добавиха символи, като love, family, mom и показаха на обкръжението и света, колко обичат семейството си. Това са нашите гривни Mesh – вдъхновяващи, а в същото време модерни, точно като нашите български майки – всеотдайни, креативни, нежни, любящи, но винаги търсещи да изглеждат отлично. Ето какво споделят с нас някои от тях:

прочети още
28 август 2019
Колиета с талисмани – най-новият хит на 2019

Един от най-новите хитове на годината са колиетата с талисмани, които може да сътворявате сами. Изборът е богат на цветове и чармс елементи, а резултатът е единствен и неповторим.

прочети още
5 юни 2019
Как се постигат цветовете на стоманените бижута?

Стоманените бижута могат да бъдат оцветени чрез различни покрития – родий, злато, бронз и т.н. Използва се така нареченото PVD покритие (Physical Vapor Deposition) . Това е процес на вакумно нанасяне, който придава блестящо, декоративно и функционално покритие.

прочети още
5 юни 2019
Любимите бижута в розов цвят. Все още актуални през 2019г.

Любими с естествения си зачервен тон, смесен с фин, контрастен блясък, бижута в розово са все още така актуални и предпочитани за почти всеки бранд от ювелирното производство. Спомняме си, че през 2006 се появи модната тенденция за бижута от розово злато, а с течение на времето от индустрията започнаха да покриват в розово бижута, произведени и от други метали. За тази цел използват покрития с позлати или родий.

прочети още
28 май 2019
Вечно модерните колиета с име

Бижу, което задължително трябва да имате е КОЛИЕ С ИМЕ. То е емоционално и вечно актуално. Може да го носите само по всяко време или заедно с други колиета. Колиетата с имена се превърнаха в тенденция сред известни личности още преди години, а публикуваните от тях снимки станаха хит в социалните мрежи, като техните колиета приковаваха погледите ни.

прочети още
22 май 2019
Много ново и горещо за лято 2019г.

За първи път в нашия електронен каталог може да откриете бижута за силния пол. Стилни и красиви мъжки гривни, изработени от кожа и натурални камъни със стоманени елементи, които може да бъдат гравирани с любимите имена или послания.

прочети още
20 май 2019
Предимства на бижутата от неръждаема стомана 316L

Бижута от неръждаема стомана висок клас 316L или по известна, като медицинка стомана, се превръщат в голяма тенденция сега. Всъщност, хората днес все повече избират да носят тях, вместо бижута, направени от благородни метали. Освен, че са достъпни, като цена, тези красоти от неръждаема стомана могат да предложат много повече.

прочети още
13 май 2019
Имаш нова гривна Mesh Ducett?

Създадохме инструкции за твоята стоманена гривна Mesh от DUCETT, за да може бързо да сглобиш нова си гривна и да приживешш емоцията и вълнуването от това да миксираш и наредиш талисманите сама. Ето какво трябва да направиш:

прочети още
3 март 2019
Ducett в нашия електронен каталог

DUCETT е холандска марка, която предлага висококачествени часовници с японски механизъм и 2 години пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание със стоманени бижута DUCETT.

прочети още
2 октомври 2018
Как да поддържаме сребърно бижу?

Полезни правила, които ще Ви помогнат да запазите първоначалните качества и блясък на Вашата сребърна бижутерия.

прочети още
2 октомври 2018
Знаете ли, как се изработват сребърни бижута?

Преди да стигне до вас, в повечето случаи, процесът на изработка на едно сребърно бижу е доста дълъг. Стартът винаги е определяне на типа бижу, дали ще бъде пръстен, обеци, колие, гривна или медальон, дали ще има камъни в/у него и след това се пристъпва към производството му.

прочети още
20 септември 2018
Защо да предпочетем бижута с родиево покритие?

Родият, като метал е благороден и спада към групата на платината. В сребърната бижутерия той се използва, като покритие, което запазва блясъка на продукта за по-дълго време и го предпазва от външни влияния.

прочети още