Емоционални бижута с кауза

Емоционални бижута с кауза
31 август 2021

Емоционални бижута с кауза в подкрепа
на недоносените бебета в България

 

Kolie.bg и Фондация "Нашите Недоносени Деца" стартират

кампания в подкрепа на недоносените бебета и техните семейства

 

 

„Емоционални бижута с кауза“ е благотворителна инициатива в подкрепа на недоносените бебета в България, съвместно организирана от Kolie.bg и Фондация „Нашите Недоносени Деца“, с начало 1 септември 2021 г. и продължителност до края на годината. 10% от стойността на всяка закупена през този период гривна Mesh с талисмани ще бъдат дарени за каузата.

 

Повече за кампанията „Емоционални бижута с кауза“

Kolie.bg, с подкрепата на Фондация „Нашите Недоносени Деца“, поставя началото на кампания за корпоративна социална отговорност. Целта на #ЕмоционалниБижутаСКауза е да подпомогне българските семейства, които се сблъскват с трудните изпитания на преждевременното раждане, като събере достатъчно средства и Фондацията се погрижи те да бъдат дарени и усвоени по най-подходящия и нужен за каузата начин.

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ стартира на 1 септември 2021 г. в онлайн магазина на Kolie.bg и ще продължи до края на месец декември, като всяка закупена гривна Mesh с талисмани ще бъде знак на подкрепа към недоносените бебета!

 

 

Защо го правим?

Защото недоносените бебета са нашите малки герои!

Ние, от Kolie.bg, сме изключително близки с нашите клиентки, повечето от които са млади майки. Знаем, че всяка бъдеща майка е изпълнена с вълнение и надежда нейното малко бебче да се роди здраво и на време. Знаем, как всяка майка копнее за щастливия ден, в който ще вземе своето дете в прегръдката си и ще го сложи в бебешкото легълце у дома, без да се отделя от него, дори за секунда.

 

За съжаление обаче, за все повече семейства този дългочакан ден настъпва преди 9-тия месец и носи много тревоги със себе си...

 

Да бъдеш родител на недоносено бебе е трудно изпитание, което идва с много изплакани сълзи, притеснения и безсънни нощи. Изисква изключителна сила и вяра, въпреки преждевременното раждане. Но истината е, че няма по-голямо щастие от това да видиш как едно мъниче се бори с такава воля за живот, с каквато се борят тези малки герои!

 

"Благодарение на Фондацията и борбените майки на малките герои, ние, от Kolie.bg, се запознахме с трудностите и премеждията на родителите в това положение. Докоснахме се до много съдби и тъга. Приехме много лично тази кауза и взехме решението да дарим 10% от всяка продажба на най-популярната сред българските майки и най-емоционална гривна Mesh с талисмани."  - споделя Зорница Христева, управител на Kolie.bg.

 

Мисията на Kolie.bg да носи повече моменти на щастие със своите емоционални бижута и мисията на Фондация „Нашите Недоносени Деца“ да спомогне за по-малко недоносени бебета и повече здрави деца се преплитат в една обща мисия – да помогнем на малките герои и техните семейства, за да бъдат здрави да се радват на красиви мигове заедно!

 

В България има хиляди деца, които се раждат твърде рано, твърде малки и трябва да се борят за живота си. Именно това е причината да положим началото на инициативата „Емоционални бижута с кауза“!

 

 

Kolie.bg и гривни Mesh с талисмани – какво ги прави толкова емоционални?

Kolie.bg е сертифициран търговец на благородни метали, който предлага разнообразна гама от висококачествени персонализирани бижута – колиета, гривни и пръстени с гравиране, символи и талисмани. Бижутерийният бранд задава тенденцията за емоционални бижута, които стават все по-модерни сред българските млади майки и двойки. Най-харесваният продукт на Kolie.bg са именно гривни Mesh с талисмани, а причините да бъдат толкова предпочитани са няколко:

 

Уникални

Всяка гривна Mesh с талисмани се сглобява индивидуално, според предпочитанията на клиента, което я прави толкова уникална и неповторима. Предлагаме богато разнообразие от цветове както на самите гривни, така и на талисманите, които се добавят към нея - жълта 24К позлата, сребърен цвят, черен родий, цвят Coffee или розова 18К позлата. Талисманите могат да бъдат на различна тематика, като семейство, за мама, любов, пътуване и много други, както и различни видове – с камък, със седеф, със синджир, с перла, със сърце и т.н. Освен това гривните се предлагат с две опции за закопчаване – тип колан и тип часовник. Клиентът сам избира как да комбинира елементи и цветове, за да изрази своя стил и индивидуалност и няма две еднакви една с друга гривни Mesh.

 

Персонализирани и емоционални

Гривни Mesh са заредени с много емоция, защото са персонализирани и запечатват съкровени мигове за теб или любим човек. Към всяка гривна може да бъдат добавени плочки с гравирано име, инициали, дата или друг символ, който носи важно значение за притежателя на бижуто. Много наши клиентки избират да гравират датата на раждане на своето бебче или името му, а обвързаните двойки често предпочитат изписване на инициалите им със знак „+“ или сърце между буквите. Гравирането е напълно безплатно, а освен него, емоция носят и индивидуално подбраните талисмани, тъй като всеки елемент напомня за съкровен момент или ценен спомен!

 

Устойчиви във времето

Гривни Mesh се произвеждат в Холандия от марката DUCETT. Изработват се от висококачествена благородна стомана 316L, която не предизвиква алергии, не потъмнява и не корозира, дори при досег с вода. Предлагат се с 6 месеца гаранция.

 

Завършен подарък за всеки повод

Емоционалните гривни Mesh с талисмани са чудесен подарък за току-що родила майка, за да овековечите щастливия ден. Подходящи са също за подарък по повод рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, а защо не и без повод! Всяка гривна Mesh пристига опакована в луксозна кутия и със сертификат за качество, сияйна и готова да бъде подарена на своята нова притежателка. За един уникален, различен и изключително красив подарък, който непременно ще бъде харесан и запомнен!

 

 

Кампанията „Емоционални бижута с кауза“ ще се проведе изцяло онлайн за територията на България, в онлайн магазина на Kolie.bg, и ще продължи до края на 2021 г., а всички събрани средства ще бъдат дарени на Фондацията преди Новата 2022 Година! Можете да подкрепите каузата, като закупите гривна Mesh с талисмани по избор. Всяка закупена гривна помага на един малък герой!