За нас

За нас
KOLIE.BG е онлайн магазин, който стартира през 2015г. При нас ще откриете бижута, изработени от благороден метал сребро – съдържание на материала е 92,5%, с проба 925. Това е пробата, подходяща за носене, като сплавта не съдържа никел, кадмий и други вредни и алергизиращи вещества.
 
KOLIE.BG е търговската марка на фирма "Силвърком" ЕООД, която е сертифициран търговец на благородни метали в Министерството на финансите. Гамата от бижута в нашия онлайн каталог е разнообразна – атрактивни модели сребърни и стоманени бижута, и емоционални продукти, такива които вдъхновяват и са специални за клиентите – колиета с имена и букви, монограми.
 
През новата 2019г., Екипът ни реши да допълни галерията ни с бижута и часовници, изработени от благородна стомана, висококачествени и изключително актуални. За нас е огромно удоволствие, че имаме възможността първи в България да представим продуктите на холандска марка DUCETT. Часовниците DUCETT се разпознават със модерен дизайн, японски механизъм и 2 години пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание със стоманените бижута от марката.
 
Всеки един от продуктите се поставя в луксозна брандирана кутия и опакова съобразено за изпращане чрез куриер, с цел запазване на отличен външен вид при получаване.
 
Една от главните цели, които екипът на KOLIE.BG си е поставил, е всеки един клиент да бъде максимално удовлетворен от своята покупката. За това ние държим на директната връзката с Вас, преди изпращането на поръчката и след нея, за да получим обратна информация. Истински щастливи сме, че с времето имахме възможността да обгрижим голям брой клиенти, които гласуваха доверието си към нас и останаха доволни. Сега те се завръщат отново и отново, за да пазаруват истински сребърни и красиви бижута от нас.
 
С много любов ❤
Зорница Христева
/Управител на KOLIE.BG/