За нас

За нас

KOLIE.BG е търговската марка на фирма "Силвърком" ЕООД, която е сертифициран търговец на метали в Министерството на финансите на РБ. Гамата от бижута в нашия онлайн каталог е разнообразна. Атрактивни модели бижута и емоционални продукти, такива които вдъхновяват и са специални за клиентите – колиета и гривни с гравиране, със символи и талисмани.
 
В началото на 2019г., екипът ни реши да допълни галерията с бижута и часовници, изработени от благородна стомана 316L, висококачествени и изключително актуални. За нас е огромно удоволствие, че имаме възможността първи в България да представим продуктите на холандска марка DUCETT. Часовниците DUCETT се разпознават със модерен дизайн, японски механизъм и 2 години пълна гаранция. Моделите се отличават с уникален тренд дизайн в съчетание със стоманените бижута от марката.
 

Всеки един от продуктите се поставя в луксозна брандирана кутия и опакова, съобразени за изпращане чрез куриер, с цел запазване на отличен външен вид при получаване.
 
Една от главните цели, които екипът на KOLIE.BG си е поставил, е всеки един клиент да бъде максимално удовлетворен от своята покупката. За това ние държим на директната връзката с Вас, преди изпращането на поръчката и след нея, за да получим обратна информация. Истински щастливи сме, че с времето имахме възможността да обгрижим голям брой клиенти, които гласуваха доверието си към нас и останаха доволни. Сега те се завръщат отново и отново, за да пазаруват истински сребърни и красиви бижута от нас.

 

Може да разгледате Facebook reviews на нашите клиенти Тук

 
С много любов ❤
Зорница Христева
/Управител на KOLIE.BG/